.

Improving
Your digital
World

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. We geven starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij onze opdrachtgevers.

Digitalisering

We leven in een samenleving die digitaliseert. Alles en iedereen raakt (digitaal) met elkaar verbonden en digitale innovaties zijn noodzakelijk en van grote impact op ons allemaal. In die wereld testen, bewaken en verbeteren we de kwaliteit en veiligheid van IT-toepassingen in de meest uiteenlopende branches. Zodat IT een zinvolle bijdrage aan de maatschappij levert, zonder onacceptabele risico's. Het is onze ambitie de digitale wereld van onze klanten, hun klanten, van ons allemaal te verbeteren.

Diensten

We geven inzicht in en borgen de kwaliteit en veiligheid van je IT. We verkorten doorlooptijden, voorkomen onnodige herstelkosten, voorkomen uitloop van je projecten en vergroten je klanttevredenheid. Dat doen we door het toepassen van:

- Requirements Engineering
- Reviews en inspecties
- Software testen
- Testautomatisering
- IT Security

Door onze jarenlange ervaring met deze diensten zijn we ook goed in staat je te ontzorgen op gerelateerde gebieden zoals:

- Regievoering
- Functioneel Beheer
- Agile

Privacy, Agile, Scrum, DevOps, Blockchain, IoT, Cloud, Mobile Apps, Automatisering, Robotisering etc.… Onze professionals hebben er ervaring mee en passen het toe in onze dienstverlening. ‘Experience meets innovation’. Ook toekomstige ontwikkelingen maken we ons snel eigen, we weten precies hoe we in het licht van of met behulp van deze ontwikkelingen je digitale wereld kunnen verbeteren.

Detachering, Consultancy, Resultaatverplichting

We voeren uit, we leiden op, we coachen, we onderzoeken en adviseren. Dat doen onze professionals op basis van:

- Detachering
- Consultancy
- Resultaat verplichte opdrachten

We zijn ISO-9001 gecertificeerd, geaccrediteerd EXIN examencenter, trainingscenter en trainingspartner en IREB Training Provider.

Talentvolle professionals

Het is onze kracht dié professionals te werven, selecteren, op te leiden en te begeleiden die perfect bij jou en je organisatie passen. Ze zijn hoogopgeleid, beschikken over een bovengemiddeld analytisch vermogen en de juiste soft skills en zijn snel productief. We leggen de lat hoog en nemen alleen de grootste talenten aan.

DNA

Wij willen voor onze klanten en voor onszelf van betekenis zijn, verbinding brengen en ontwikkeling bevorderen. Dit zit in ons DNA. Hieraan toetsen we alles wat we doen.

Klantcases, artikelen, downloads etc.

De geschiedenis
van SYSQA

 • 1999 / Oprichting SYSQA B.V.

  Vanuit de gedachte dat elk ICT-project succesvol kan zijn

 • 2001

  Introductie PROQA-methode (Quality Assurance in Projecten)

 • 2004

  ISO 9001 certificering

 • 2006

  100e medewerker

 • 2008

  Publicatie eerste boek; 'Succes met de requirements'.

 • 2014

  15-jarig bestaan

 • 2020

  Dé Quality Assurance partij in IT

SYSQA
is van
Betekenis

Voor jou, onze klanten, de maatschappij en onze medewerkers.

Door ervoor te zorgen dat de ICT in technologische oplossingen en digitale innovaties zo goed is dat we er met z’n allen de meerwaarde van ondervinden. Maar ook door ons in te zetten voor bijzondere projecten met een maatschappelijk karakter en door onze medewerkers kansen en (opleidings-)mogelijkheden te bieden waarin zij zich kunnen ontplooien in de richting die zij ambiëren.

Lees hier hoe wij op ons eigen wijze van betekenis zijn bij onze klanten.

Foto Jurriën Kuijpers SYSQA IT Quality Assurance
Bij SYSQA kijken we er van buiten tegenaan. Dan vraag je je gemakkelijker af: Waarom doen we dit eigenlijk zo? Moet het eigenlijk wel een ICT-project zijn?

SYSQA
brengt
verbinding

Tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, business en ICT, onze klanten en hun klanten, onszelf en partijen waarmee we samenwerken en collega’s onderling.

Omdat we de lange termijn relatie belangrijker vinden dan het korte termijn resultaat. Dit doen we onder meer door vertrouwen, openheid en transparantie boven politieke correctheid te stellen en door kennis te delen in plaats van het voor onszelf te houden. Lees hier een interview met Marjolijn Jansen over verbinding bij SYSQA.

Foto Carlijn Hillebrand SYSQA
Als je niet aangesloten bent bij je omgeving, of het nu je vakgebied, je collega’s of klanten betreft, dan kun je niet optimaal ontwikkelen en waarde toevoegen.

SYSQA
bevordert
ontwikkeling

Gebruik makend van hun uiteenlopende achtergronden ontwikkelen we gedreven starters razendsnel tot professionals van bovengemiddelde betekenis.

We spelen onze meest ervaren consultants vrij om naast hun strategische en tactische consultancy te investeren in talent -en consultancy development. Lees hier een artikel over de ontwikkeling van talent bij SYSQA.

Foto Marlies van der Meer
Het toffe aan SYSQA is dat je zelf mag kiezen in welke richting je je wilt ontwikkelen

Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en meest relevante artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!