.

Improving
Your digital
World

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance: kwaliteitszorg in ICT.

We leven in een samenleving die digitaliseert. Alles en iedereen raakt (digitaal) met elkaar verbonden. Digitale innovaties zijn noodzakelijk en van grote impact op iedereen. In die wereld borgen en vergroten we de kwaliteit en meerwaarde van ICT-toepassingen in de meest uiteenlopende branches. Zodat ICT een zinvolle bijdrage aan de maatschappij levert, zonder onacceptabele risico's. Het is onze ambitie de digitale wereld van onze klanten, hun klanten, van ons allemaal te verbeteren.

Keten

IT is van betekenis als het mens, organisatie en maatschappij, de hele keten, meerwaarde bezorgt. Ons team benadert IT daarom ook niet als doel, maar als onderdeel van een omgeving waaraan het waarde toevoegt. Dankzij de uiteenlopende achtergronden van onze mensen leveren we unieke werkwijzen, invalshoeken en oplossingen waarmee we die toegevoegde waarde weten te realiseren.

DNA

Wij willen voor onze klanten en voor onszelf van betekenis zijn, verbinding brengen en ontwikkeling bevorderen. Dit zit in ons DNA. Hieraan toetsen we alles wat we doen.

Artikelen, cases en meer...

Lezen hoe onze klanten over ons denken? Klik op de button hieronder. Je treft dan verhalen van klanten, onze eigen verhalen, downloads en meer.

Bekijk alle artikelen

De geschiedenis
van SYSQA

 • 1999 / Oprichting SYSQA B.V.

  Vanuit de gedachte dat elk ICT-project succesvol kan zijn

 • 2001

  Introductie PROQA-methode (Quality Assurance in Projecten)

 • 2004

  ISO 9001 certificering

 • 2006

  100e medewerker

 • 2008

  Publicatie eerste boek; 'Succes met de requirements'.

 • 2014

  15-jarig bestaan

 • 2020

  Dé Quality Assurance partij in IT

SYSQA
is van
Betekenis

Voor jou, onze klanten, de maatschappij en onze medewerkers.

Door ervoor te zorgen dat de ICT in technologische oplossingen en digitale innovaties zo goed is dat we er met z’n allen de meerwaarde van ondervinden. Maar ook door ons in te zetten voor bijzondere projecten met een maatschappelijk karakter en door onze medewerkers kansen en (opleidings-)mogelijkheden te bieden waarin zij zich kunnen ontplooien in de richting die zij ambiëren.

Lees hier hoe wij op ons eigen wijze van betekenis zijn bij onze klanten.

Foto Cornell Heutink
Bij SYSQA kijken we er van buiten tegenaan. Dan vraag je je gemakkelijker af: Waarom doen we dit eigenlijk zo? Moet het eigenlijk wel een ICT-project zijn?

SYSQA
brengt
verbinding

Tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, business en ICT, onze klanten en hun klanten, onszelf en partijen waarmee we samenwerken en collega’s onderling.

Omdat we de lange termijn relatie belangrijker vinden dan het korte termijn resultaat. Dit doen we onder meer door vertrouwen, openheid en transparantie boven politieke correctheid te stellen en door kennis te delen in plaats van het voor onszelf te houden. Lees hier een interview met Marjolijn Jansen over verbinding bij SYSQA.

Foto Alexander van Putten
Als je niet aangesloten bent bij je omgeving, of het nu je vakgebied, je collega’s of klanten betreft, dan kun je niet optimaal ontwikkelen en waarde toevoegen.

SYSQA
bevordert
ontwikkeling

Gebruik makend van hun uiteenlopende achtergronden ontwikkelen we gedreven starters razendsnel tot professionals van bovengemiddelde betekenis.

We spelen onze meest ervaren consultants vrij om naast hun strategische en tactische consultancy te investeren in talent -en consultancy development. Lees hier een artikel over de ontwikkeling van talent bij SYSQA.

Foto Eliane van Esch
Het toffe aan SYSQA is dat je zelf mag kiezen in welke richting je je wilt ontwikkelen

Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en meest relevante artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!