.

Kwaliteitszorg bepalend voor toegevoegde waarde IT

Je wilt een nieuw IT systeem, nieuwe software, een nieuwe website of app laten ontwikkelen en implementeren. En daarvoor zoek je een IT ontwikkelaar, leverancier. Lees hier waarom het verstandig is om nĂș ook al te focussen op onafhankelijke kwaliteitszorg. Uiteindelijk wil je toch dat je IT de toegevoegde waarde gaat leveren die je voor ogen hebt?

Hoe sneller je de fout vindt, hoe sneller, beter en goedkoper je kunt bijsturen

Continu bijsturen bij software ontwikkeling

Wie software ontwikkelt, maakt fouten. “Dat is niet een probleem, het is een feit waarmee je moet leren omgaan. Hoe sneller je de fout vindt, hoe sneller, beter en goedkoper je kunt bijsturen,” zegt Cornell Heutink, algemeen directeur bij SYSQA. “Je wilt de ideale weg naar je doel blijven volgen. Wijk je ervan af, dan stapel je al snel fout op fout, met als gevolg dat de herstelkosten steeds hoger worden.

Bewaak je de kwaliteit de gehele weg, dan kun je continu blijven bijsturen naar je doel. Je ziet dan bovendien sneller of je je doel wellicht moet bijstellen. Dat is Quality Assurance volgens SYSQA. We beginnen daarom het liefst met het goed opstellen of valideren van je business case en de eisen die je stelt.”...

Sparren over de kwaliteit van jouw IT

Kwaliteitszorg in IT concreet

Voorgaande is de intro van het artikel 'Wat doet SYSQA? Even concreet...'. Klik hieronder op de link dit artikel verder te lezen. Over hoe kwaliteitszorg in IT bijdraagt aan jouw business case.

Cases van onze klanten

Op deze website tref je veel informatie over Quality Assurance; kwaliteitszorg in IT. Ook verhalen van onze klanten zelf. Lees hier voor welke uitdagingen zij staan, welke keuzes zij maken en waarom.

Cases van klanten en meer
Foto Cornell Heutink

Vraag het Cornell

  • Wil je een nieuw systeem laten ontwikkelen en implementeren en zoek je een software ontwikkelaar / IT leverancier om je daarbij te helpen? Dan is dit het moment om met ons kennis te maken!
  • Avatar Cornell Heutink
    Stuur me hieronder even een berichtje of bel ons via 036 - 524 11 99 voor een kennismakingsgesprek.

Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en meest relevante artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!