.

Scrum en Agile, wat is het verschil en wat moet ik kiezen?

Antwoord op een veelgestelde vraag op het gebied van Agile en Scrum werken.

Agile (wendbaarheid) is het vermogen om te reageren op verandering. Organisaties, teams en individuen die kunnen inspelen op de veranderende vraag van consumenten, marktomstandigheden en op nieuwkomers op het gebied van (nieuwe) technologie, kunnen enorm succesvol zijn.

Er zijn diverse ‘manieren’ ontwikkeld om Agility te bereiken. Deze Agile tools en -technieken zijn bekend geworden als 'Agile frameworks'. Denk bijvoorbeeld Extreme Programming (XP), Lean Startup en Kanban. Scrum is verreweg favoriet omdat het een redelijk eenvoudig te begrijpen framework is.

Keuze en optimalisatie Agile framework

Wil je Agile gaan werken? Wij kennen de verschillende frameworks en kunnen je op basis van ervaring adviseren bij het maken van de juiste keuze en implementatie. Heb je al een framework gekozen, maar zie je nog niet het gewenste resultaat? Laten ons eens met je meekijken, we maken er samen graag alsnog een succes van!

Terug naar veelgestelde vragen over QA in IT
Afbeelding Esther Vogelaar van der Meer SYSQA Agile en Scrum

Vraag het Esther

  • Dit is een 'levend' onderdeel op onze website. Heb je een vraag waarop het antwoord er niet tussen staat? Laat het me hieronder dan even weten.
  • Afbeelding Esther Vogelaar van der Meer SYSQA Agile en Scrum
    Wil je sneller een antwoord? Bel ons dan even op 088 - 028 08 99!

Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en meest relevante artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!