.

Wie kan mijn IT systemen testen?

Antwoord op een veelgestelde vraag op het gebied van Testen en Testmanagement in IT.

Testen, dat kan toch iedereen?

Goed testen is een vak! Goede testers hebben een groot analytisch vermogen en oog voor detail. Maar nieuwsgierig en communicatief sterk zijn is minstens zo belangrijk.

Testers moeten de context van het IT systeem begrijpen; waar wordt het gebruikt, hoe en door wie. En daarnaast ook hoe het wordt ontwikkeld; de methodiek en de processen. Dit vraagt technische kennis van de tester, maar ook goede sociale- en communicatieve vaardigheden. De tester vormt immers de brug tussen IT en de rest van de organisatie.

Het is onze kracht dié professionals te werven, selecteren, op te leiden en te begeleiden die perfect bij jou en je organisatie passen. Ze zijn hoogopgeleid, beschikken over een bovengemiddeld analytisch vermogen en de juiste soft skills en zijn snel productief. We leggen de lat hoog en nemen alleen de grootste talenten aan.

Lees ook:

Artikelen over Testen en Testmanagement
Thomas Wattel SYSQA Testen en Testmanagement

Vraag het Thomas

  • Dit is een 'levend' onderdeel op onze website. Heb je een vraag waarop het antwoord er niet tussen staat? Laat het me hieronder dan even weten.
  • Thomas Wattel SYSQA Testen en Testmanagement
    Wil je sneller een antwoord? Bel ons dan even op 088 - 028 08 99!

Updates ontvangen?

Regelmatig versturen we een overzicht van de nieuwste en meest relevante artikelen op deze website. Ontvang ze ook in je mailbox!